Dobrodelna pravljica
 
slo / eng   › kontakt
ŽELJA
THE DAY
DEJANJA
UTRINKI
MEDIJI
 
 
Dobrodelna pravljica Anina zvezdica  

Dobrodelna pravljica Anina zvezdica

S ponosom predstavljam pravljico Anina zvezdica – to so sanje, ki so sedaj postale resnične. Letošnjo božično akcijo začenjamo v duhu še enega srčnega projekta, čisto novega in drugačnega od dosedanjih. Izdali smo pravljico Anina zvezdica - pravljica gre do srca. Je takšna, da bo ob otroški domišljiji ogrela tudi vašo in v vaš vsakdan vrnila sanje, na katere prevečkrat hitro pozabimo.

Na vas se obračamo s povabilom k novi dobrodelni gesti, k nakupu pravljice Anina zvezdica - dobrodelne pravljice za otroke vseh starosti. Razveselili se je bodo vaši otroci, sorodniki, prijatelji ... želim si, da jo prebere vsak.

Cena pravljice je 17,00€. Od tega zneska bo vedno več kot 70% namenjenega za nakup hrane, ki bo predana Anini zvezdici, mi pa bomo poskrbeli, da bo hrana prišla v roke družinam v stiski.

Vemo, da skupaj delamo pozitivne spremembe in da z vsakim dejanjem, darovanjem naredimo nekaj dobrega tako za sočloveka kakor tudi zase.

Hvala za vašo podporo, hvala da verjamete v nas in skupaj sledite naši viziji.

Srčne praznike vam želim objem,

Ana z zvezdicami


 
 
 
   

SLEDITE NAM NA FACEBOOK-u:

 
Anina zvezdica je dobrodelna organizacija, ki deluje v našem prostem času. Je 100% transparentna in deluje brez denarja. Poganja jo naše srce in ljubezen. Anina zvezdica je movement in je #truhoma.
 

SPREMLJATE TUDI FACEBOOK STRANI NAŠIH IZPOSTAV:

Anina Zvezdica: Zasavje

Anina Zvezdica: Gorenjska

Anina Zvezdica: Kamnik

Anina Zvezdica: Prekmurje

 
 

Svet je majhen, vse je mogoče .... in to je šele začetek.